Educatie

Cursus Meer dan zaad alleen!
Interactief Museum Sow to Grow geeft inzicht in de veredeling van gewassen en de bijdrage daarvan op de wereldvoedselvoorziening en het welzijn van de mensheid.
Maar er is meer, meer dan zaad alleen!
Sow to Grow laat de jeugd via bijeenkomsten in het museum kennismaken met de basisaspecten van het veredelen en de mogelijkheden die de veredelingsfirma’s bieden voor werkgelegenheid en carrièreperspectieven.
Lesmateriaal is beschikbaar voor leerlingen van groep 7 en 8 van het basisonderwijs, leerlingen van klas 3 en 4 van VMBO en MBO en de hoogste klassen van HAVO en VWO.
Download de folder (pdf)

Cursus Kennismaking met plantenveredeling
Een cursus voor werknemers van zaadbedrijven, toeleveranciers en geïnteresseerden. De cursus is praktijkgericht, maar ook aan de historische en maatschappelijke regionale betekenis, alsmede de technologische ontwikkeling van het vakgebied wordt veel aandacht besteed.

Helaas gaat de cursus, die op 3 maart 2021 zou starten NIET door.

In verband met de voortdurende lock-down situatie vanwege de Corona uitbraak en het gebrek aan uitzicht op versoepeling of beëindiging van de maatregelen, zien wij ons helaas genoodzaakt om de voor maart geplande cursus te cancelen.

Wij hopen dat de situatie dit najaar weer genormaliseerd is, zodat we weer groepen cursisten bij Sow to Grow kunnen ontvangen.

Tot dan is onze wens dat iedereen gezond blijft.
T.z.t. worden jullie over nieuwe data in september-oktober geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
Gerard Meijerink

Download de folder (pdf)

Translate »