Fotowedstrijd in Sow to Grow

 

Altijd al uw zelfgemaakte foto in een museum willen exposeren? Dan is dit uw kans.
Sow to Grow organiseert de fotowedstrijd: ‘Stilleven’, met als onderwerp groente, fruit en/of bloemen. De dertig beste foto’s worden in de tijdelijke expositie: ‘Stilleven in de fotografie’ tentoongesteld. De expositie duurt van 5 oktober tot en met 3 januari 2021. De makers van de beste en de op één na de beste foto ontvangen een VVV-bon van resp. € 100 en € 50.  

Spelregels Stilleven 
De foto’s mogen in een lijst, op karton geplakt, afgedrukt op canvas of op elk andere wijze ingeleverd worden. Het formaat dient minimaal 30 bij 40 cm te zijn (liggend of staand) en moet gereed zijn om opgehangen te worden.
De werken worden door een jury van kenners beoordeeld. Over de keuze van de jury en de toekenning van de prijzen kan niet gecorrespondeerd worden.
De foto heeft als onderwerp ‘ het stilleven’ (van groente en/of bloemen)
Iedere deelnemer mag twee foto’s inleveren
Uit de inzendingen worden 30 werken gekozen voor de expositie
Twee foto’s maken kans op een prijs die door een vakjury wordt toegekend
De expositie is van 5 oktober t/m 5 januari 20121

Over de keuze van de jury wordt niet gecorrespondeerd 
De foto blijft eigendom van de maker, maar wordt voor de maanden van de expositie in bruikleen aan Sow to Grow gegeven.  Na afloop van de tentoonstelling krijgen de makers van de foto’s hun eigen foto(‘s) terug. Wel zullen de makers van wie de foto(‘s) in de tentoonstelling komt/komen te hangen, gevraagd worden om toestemming voor gebruik op de website van het museum of in een persbericht.

Inleveren
Uw inzending dient vóór zaterdag 26 september ingeleverd te worden bij de kassa van Sow to Grow, Westerstraat 111 Enkhuizen (openingstijden)
Meer informatie is per mail aante vragen bij: info@sowtogrow.nl

26-09-2020:  
De inschijving is gesloten.

Translate »