Interactief museum Sow to Grow  zoekt per februari 2020 een enthousiaste stagiair marketing/communicatie voor minimaal 20 weken (32 uur per week). Gebruikelijke stage vergoeding is onderdeel van de voorwaarden.

De stage:
Als stagiair marketing/communicatie werk je samen met onze vrijwilligers aan de interne en externe communicatie, de naamsbekendheid, het imago en de positionering van Sow to Grow. Je bent onder andere mede verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van een social mediaplan, het optimaliseren van onze website, het schrijven van teksten voor diverse doelgroepen, het bereiken van de pers, meedenken over het meer consumentgericht maken van het interactieve museum, ontwikkelen van op maat gemaakte rondleidingen en acties om consumenten naar onze experience te trekken.

Jij
Je hebt affiniteit met ‘de groene sector’ en bent gedreven om ons interactieve museum  succesvol verder te ontwikkelen. Je volgt een hbo-opleiding richting marketing/communicatie, bent ondernemend, kunt goed zelfstandig en samen werken, hebt kennis van websites, houdt van social media en beschikt over een vlotte pen.

Wij
Sow to Grow is een jong, interactief museum in Enkhuizen en heeft als doel om bezoekers op interactieve wijze kennis te laten maken met de rol van planten en plantenveredeling bij het voeden en veraangenamen van de wereld, het belang van gezonde voeding en de rol van plantenveredeling nu en in de toekomst.

Info
Ben je geïnteresseerd in deze stage? Stuur je CV en motivatie naar Henk van Wielink, voorzitter, Westerstraat 111, 1601 AD Enkhuizen.
Wil je meer weten over deze stage, neem dan contact met hem op. (hvw1@msn.com

Translate »