Een creatieve ontmoeting tussen veredelaar en kunstenaar!

De expositie ‘Sow to Grow in Kunst’ staat in het teken van de kunstzinnige verbeelding. Kenmerken: Mix van regionale professionele en amateur kunstenaars met als overkoepelend thema bloemen, fruit en groenten.
Plaats: In het Interactieve Museum Sow to Grow, Westerstraat 111 in Enkhuizen.
In de periode van 11 februari tot en met 30 maart 2020 zal er in het Interactieve Museum Sow to Grow in Enkhuizen een mooie symbiose te zien zijn tussen het werk van creatieve veredelaars en creatieve kunstenaars.
Naast de bestaande informatie over plantenveredeling en de invloed daarvan op ons dagelijkse voedsel en welbevinden, zullen regionale kunstenaars via deze tijdelijke expositie hun visie geven op producten die het resultaat zijn van plantenveredeling.
De deelnemende kunstenaars zijn:

Bets Deen, met keramische werken waarin de mens in relatie tot voeding centraal staat.
Siau Lee Ng, geboren in Maleisië. ‘Als ik voor mijn  schilderijen sta, zie ik sporen van het verleden en raak ik de emoties van het heden aan’.
Barbara Moody, geïnspireerd door natuur en vrijheid.
Susan Keene, de wisselwerking tussen vorm en decoratie boeien haar.
Schildersclub ‘La Couleur’, groep van 9 dames die plezier hebben in het eens per week samen schilderen. Zij leveren bijdragen aan de expositie onder het thema: ‘Groenten en bloemen uit zaad’.
Onopgemerkte Schatten, onderdeel van leerwerkbedrijf De Baanbreker. Kunstenaars met een handicap en/of een psychische kwetsbaarheid vinden in het leerwerkbedrijf een inspirerende omgeving.

Door deze mix van professionele en amateurkunst is het een zeer boeiende expositie geworden, die een bezoek aan het museum meer dan waard is.
Bezitters van de Museumkaart hebben gratis toegang.


Translate »