Sow to Grow Uitnodiging Relatiedag 13 april 2019

 

Uitnodiging
voor de Vrienden en relaties van Saet & Cruyt ter gelegenheid van de Relatiedag op zaterdag 13 april 2019 om 10.30 uur in de Westerkerk te Enkhuizen. 

Dan pakken we onze oude gewoonte weer op om u in het Nationale Museumweek weekend te informeren en bij te praten omtrent Saet & Cruyt en ons interactief museum Sow to Grow. 

Naast de informatie over de groei van het aantal leden van de Vereniging Vrienden van Saet & Cruyt en mededelingen omtrent de belangstelling, activiteiten en continuïteit van Sow to Grow, zal er een boeiende lezing gegeven worden door Mevr. Evelien Rozema Ph. D met als titel:

ZAAD, PLANT en GEZONDHEID

Mevrouw Rozema studeerde biofarmaceutische wetenschappen en deed o.a. onderzoek naar plantenstoffen, zoals vetzuren, en hun werking op receptoren die bij diabetes type 2 en ontstekingen een rol spelen. In 2018 verscheen haar boek ‘Plant & eter – van vezels tot vanille’ in samenwerking met het BigPicnic project en botanische tuinen in Nederland. 

Dit boek is deze ochtend in de Westerkerk en bij Sow to Grow te verkrijgen.

Het programma is als volgt:
09.45    Inloop in de Westerkerk  (koffie en thee wordt geserveerd)
10.30    Welkom
10.35    Vergadering en informatie  voor de Vrienden van Seat & Cruyt
10.45    Stand van zaken Sow to Grow
11.00    Bestuurswijzigingen Saet & Cruyt en World Seed Experience
11.15     Lezing Zaad, Plant en Gezondheid
12.15     Sluiting, waarna er gelegenheid is om onder het genot van een drankje en hapje Sow to Grow te bezoeken.
Bij binnenkomst in de Westerkerk wordt aan de leden van de Vrienden van Seat & Cruyt de vriendenpas voor 2019 verstrekt. Deze pas geeft gratis toegang voor U en uw partner gedurende een jaar. U kunt helpen het aantal vrienden verder uit te breiden door een potentiele vriend mee te nemen als gast.

Namens het bestuur van Saet & Cruyt,
Tom Venneman.

OPGAVE
Om de bijeenkomst voor te bereiden verzoeken wij u zich, voor 10 april,  op te geven en te vermelden met hoeveel personen u deelneemt.
Stuur een mail aan:   info@saetencruyt.nl 

www.saetencruyt.nl     |     www.sowtogrow.nl     |     www.zaadenkruid.nl

Translate »