Sow to Grow – A Plant Science Experience

– Bezoek ons per auto

Uit de richting Amsterdam of Den Oever via de afslag Enkhuizen van de snelweg A7/E22. Na ± 18 km rijdt u Enkhuizen binnen. Bij de stoplichten (herkenningspunt: BP tankstation aan de overkant van de kruising) gaat u rechtsaf. Bij het eerstvolgende stoplicht rechtdoor, onder het treinviaduct door en bij het volgende stoplicht linksaf. Direct daarna slaat u bij het stoplicht weer linksaf en volgt de onderstaande routebeschrijving vanaf *.

LET OP:  vrijdag 31 augustus ’18 van 19.00 uur tot en met maandag 3 september ’18, 05.00 uur.
In verband met wegwerkzaamheden is van vrijdag 31 augustus 19.00 uur tot en met maandag 3 september 05.00 uur de kruising N302/N506 bij Enkhuizen en daarmee de hele Markerwaarddijk/Houtribdijk geheel afgesloten voor al het verkeer. Dit zorgt voor een aanzienlijke omleiding.

Uit de richting Utrecht en Lelystad rijdt u Enkhuizen binnen via de Markerwaarddijk (N302). Nadat u de sluizen bent gepasseerd slaat u bij het eerste stoplicht rechtsaf en volgt de onderstaande routebeschrijving vanaf *.

* U rijdt nu op de Flevolaan langs het industrieterrein Ketenwaal en vervolgens langs de spoorlijn. U ziet aan uw linkerhand het stationsgebouw waar u met een scherpe bocht omheen rijdt. Meteen na deze bocht slaat u linksaf en vindt u even verderop het parkeerterrein waar u kosteloos kunt parkeren.
Vanaf het parkeer terrein bij het NS station volgt u de Wandelroute[
/vc_column_text]