Reservering bezoek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sow to Grow heeft een richtlijn opgesteld om het bezoek zo veilig mogelijk te maken voor zowel de bezoekers als de medewerkers.

Wij hanteren het 1,5 meter afstand principe.

U kunt zich aanmelden op onze website via deze LINK
Na aanmelding ontvangt u twee berichten nl:

1  dat uw aanmelding ontvangen is en
2  een bericht met een bevestiging dat uw bezoek ingeroosterd is met datum en tijd van uw bezoek.

RICHTLIJN:
Bij binnenkomst
1  Handen ontsmetten,
2  Entree kosten voldoen door middel van pin- of contactloze betaling. Contante betaling is helaas niet mogelijk. De Museumkaart kan gescand worden en daarmee heeft u gratis toegang,
3  U ontvangt een nummer die met een koord om de hals gedragen kan worden. Dit systeem gebruiken we om het aantal bezoekers te beheren; zijn de nummers op dan is het maximale aantal bezoekers bereikt.
4  U ontvangt een ontsmette tablet te leen om door de expositie te gaan. Instructies worden aan de balie, vanachter een doorzichtige wand, gegeven,
5  De kapstokken zijn buiten gebruik, in plaats daarvan moet u een kluisje gebruiken.
6  In het gebouw zijn nauwe doorgangen waar 1,5 meter afstand niet mogelijk is. Met verkeersbordjes wordt aangegeven wie voorrang heeft en de personen die van de andere kant komen wordt verzocht ruimte te geven aan de mensen die voorrang hebben.
7  Bij iedere zaal wordt aangegeven hoeveel personen er maximaal toegestaan zijn. Is het ‘vol’ zoek dan een andere locatie waar minder personen zijn of wacht even.
8  In Sow to Grow zijn 7, schuin opgestelde, touchscreens waarop een leuke- interactieve oefening gedaan kan worden. Bij die schermen staat een fles met ontsmettingsmiddel en doekjes. Na gebruik verzoeken wij u de schermen even te ontsmetten,
9  Sow to Grow is een interactief museum en u wordt uitgedaagd, vooral met uw handen, dingen te doen.
Wij ontsmetten objecten die met de handen aangeraakt zijn zeer regelmatig. Voor uw eigen- en andermans gezondheid verzoeken wij u dringend alleen die objecten aan te raken waar ze voor bedoeld zijn.

Bij het verlaten
10 In de hal is een medewerker aanwezig die de tablet en het nummer weer in ontvangst kan nemen,
11 U kunt Sow to Grow weer verlaten via de zijdeur.

Wij heten u hartelijk welkom en wensen u een leerzaam bezoek toe.

Klik HIER om het volledige Sow to Grow Coronaprotocol te lezen.

Translate »