Combinatiearrangement

Ontdek de wonderen van de natuur en de geschiedenis in één onvergetelijk arrangement! Stap in de betoverende wereld van Sow to Grow, een baanbrekende tentoonstelling die het belang van plantenveredeling voor onze voeding en welzijn belicht. En dat is nog niet alles – laat u leiden door de straten van het schilderachtige Enkhuizen tijdens een boeiende rondleiding, waarbij de historie tot leven komt dankzij de deskundige gids.

In Sow to Grow komt u oog in oog te staan met de geheimen van gewassen die onze maaltijden verrijken. Ontdek hoe de kunst van plantenveredeling door de eeuwen heen heeft bijgedragen aan de diversiteit van smaken en de voedingswaarde van ons voedsel. Verwonder u over de innovatieve technieken die in onze moderne tijd worden toegepast om gewassen te optimaliseren en te beschermen tegen uitdagingen zoals klimaatverandering. Maar dit is meer dan alleen een tentoonstelling – het is een interactieve reis die uw nieuwsgierigheid prikkelt en u uitdaagt om deel te worden van de toekomst van voedsel.

Na het ontdekken van deze fascinerende wereld stapt u in de geschiedenis van Enkhuizen. Laat u meevoeren door smalle straatjes, langs pittoreske grachten en charmante gevels, terwijl de gids u meeneemt door de hoogte- en dieptepunten van deze betoverende stad. Bezoek historische bezienswaardigheden, hoor verhalen die de tand des tijds hebben doorstaan en voel de ziel van Enkhuizen tot leven komen.

Dit unieke arrangement combineert educatie, plezier en ontdekking op een manier die uw zintuigen zal prikkelen en uw geest zal voeden. Geschikt voor personeelsverenigingen, families, groepen vrienden die op zoek zijn naar een bijzondere ervaring. Beleef de magie van plantenveredeling en de rijke geschiedenis van Enkhuizen in één onvergetelijke dag. Reserveer nu uw plek en laat u betoveren door Sow to Grow en de historische schoonheid van Enkhuizen!

Programma combinatiepakket à € 21,50 p.p.
Minimaal 10 personen (max 15 personen per groep)
14:00 – 15:30 uur Ontvangst in museum met koffie en Enkhuizer krentenmik en gids
15:30 – 16:30 uur Rondleiding door Enkhuizen o.l.v. een gids van Vereniging Oud Enkhuizen

In samenwerking met Sow to Grow biedt restaurant Lava in Enkhuizen een museumarrangement:
– Driegangenmenu à € 35,00 p.p. incl. drankje. (Normale prijs ±€ 45,00)
– Contact via Sow to Grow. Boeking en betaling rechtstreeks met Lava.

U kunt zich inschrijven door gebruik te maken van dit FORMULIER

Translate »